diumenge, 1 de novembre del 2020

P3B CELEBREM LA CASTANYADA

 

Hola families!

Enguany la festa de "La Castanyada" es presentava diferent. Les mascaretes no ens han permes olorar bé les castanyes torrades, el gel hidroalcohòlic s'ha barrejat entre les paperines, els boniatos, les castanyes... Però tot i això hem posat tot el nostre amor per aconseguir una castanyada igual de divertida i amb caliu. 

Els nens i nenes de P3 vam gaudir d'un dia ple d'emocions. Ens vam trobar al matí molts/es de nosaltres disfressats de castanyers i castanyeres, estavem guapíssims/es!


Durant el matí vam mirar el conte de "la castanyera i el gegant del castanyer", i després a l'hora d'esmorzar ens vam adonar que tots/es portavem un esmorzar de tardor: mandarines, magrana, poma, raïm...estava tot boníssim!

Després del pati vam rebre una sorpresa...l'Ana va tornar de buscar material, i ens va dir que havia vist a la castanyera corrents una mica espantada per alguna cosa, i que totes les castanyes que portava al cistell li havien caigut pel pati! No vam dubtar ni un moment: Havíem de sortir a ajudar-la i recollir totes les castanyes! Va ser súper divertit i entre tots/es vam aconseguir trobar 10!

A la tarda ens van venir a veure dues castanyeres i fins i tot portaven a en Marrameu! Vam cantar i ballar tots plegats la seva cançó. Després a la classe ens vam menjar les castanyes dins les nostres paperines, vam fer una mica més de gresca i cap a casa!

Va ser un dia realment divertit on tots/es plegats/des vam gaudir d'una castanyada genial!

Si voleu veure les fotos feu click AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada