dimarts, 3 de novembre de 2020

L'OCTUBRE ÉS BON PINTOR I P5-A ESTÀ PLE D'ARTISTES

AL MES D'OCTUBRE HEM CELEBRAT L'ANIVERSARI DE L'EMMA. I HEM CONEGUT A VALENTINA, UNA NOVA COMPANYA DE CLASSE.

HEM JUGAT AMB LES TAULETES I L’ORDINADOR DE CLASSE, ENS AGRADA MOLT.

HEM FET RACONS  I AMBIENTS A DINS DE CLASSE. HEM COMENÇAT FENT L'AMBIENT DE "MANETES" I EL DE "MÚSICA". HEM PREPARAT EL BALL DE BASTONS AMB LA CANÇÓ DE “MARRAMEU TORRA CASTANYES”.

NOSALTRES SOM UNS ARTISTES I ESTEM APRENENT MOLTES COSES SOBRE EL MÓN DE L’ART I LES EMOCIONS QUE ENS PRODUEIXEN LES DIFERENTS EXPRESSIONS ARTÍSTIQUES (AQUEST ANY L'EIX ÉS EMOCIONART). AVIAT  PODREM TRIAT EL NOM DE LA CLASSE. VEUREU ALGUNES DE LES NOSTRES PRODUCCIONS BASADES AMB ELS ARTISTES EMILY BLINCOE I WILLI DORNER, AMB ELLS HEM JUGAT I ENS HEM DIVERTIT MOLT.

COM QUE ESTEM A LA TARDOR ESTEM TREBALLANT EL SEU VOCABULARI, PERSONATGES, ANIMALETS, FRUITES, FRUIS SECS, COLORS, TEMPS, DITA...

AQUEST ANY HEM CELEBRAT LA FESTA DE "LA CASTANYADA", MOLT DIFERENT A ALTRES ANYS, PERÒ NO PER AIXÒ MENYS DIVERTIDA. ENS HEM VESTIT DE CASTANYERS I CASTANYERES, HEM ESMORZAT AMB FRUITES I FRUITS SECS, HEM FET PAPERINES I HEM REBUT A LA CASTANYERA, EN TOMEU I EN MARRAMEU A LA PISTA. DESPRÉS HEM MENJAT CASTANYES A LA CLASSE I HEM BALLAT.
AQUÍ TENIU LES FOTOS DEL MES:
FOTOS D'OCTUBRE AQUÍ


FOTOS DE LES NOSTRES OBRES D'ART AQUÍART CONTEMPORANI AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada