dilluns, 7 d’octubre del 2024

ADAPTACIÓ EI3

Primer mes a l’Areny

Hola, Famílies! Ja ha acabat setembre i us volem mostrar tot el que hem fet aquests dies d'adaptació a l'escola. Alguns encara plorem una mica quan entrem a classe, però de seguida ens passa i ens ho passem molt bé. A poc a poc hem anat coneixent la nostra aula, les nostres mestres i monitores de menjador, els nostres companys i companyes i altres espais de l'escola com la sala de psico i el pati (que ens agrada mooolt!).

Sabíeu que ja tenim nom de la classe? Fa uns dies l'Encarni, la responsable de l'hort de l'escola, ens va portar un missatge amb una caixa sorpresa plena de fruites! Necessitava ajudants per cuidar els arbres de l'escola. Així doncs, amb alguna pista, vam esbrinar quin seria el nostre arbre i, per tant, el nom de la nostra classe. Som la classe del Pomer (EI 3A) i la Perera (EI 3B). Ja hem començat a treballar les nostres fruites i les hem observat per fora i per dins i, fins i tot, les hem tastat!


També ens hem acomiadat de l'estiu i hem jugat amb els animals del mar, petxines, sorra i... aigua! A través de la manipulació sensorial, cançons i, fins i tot, ioga, hem treballat el nom dels animals marins i altres elements que trobem al mar i la platja.


Pel que fa a les rutines, hem començat a introduir el Bon dia! Ens agrada molt cantar i ballar cançons abans d'esmorzar. També estem aprenent a fer un trenet per anar pels diferents llocs de l'escola i ens hem iniciat a fer petites activitats com pintar amb pintura sobre diferents materials, amb ceres, manipular plastilina, música, psico, english... Ja veieu que no parem d'aprendre mentre ens divertim!

Us deixem les fotografies d'aquest mes! (Cliqueu als següents enllaços)    

FOTOS GRUP EI 3A 

                         EI3 B


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada