dimarts, 4 de juny del 2024

LES VAQUES AL MAIG


Maig ha passat volant, ens hem divertit tant aprenent i jugant que ni ens n'hem adonat! AQUÍ trobareu un munt de fotos de tot el que hem fet aquest mes.

- La Rita, el Mirsha i l'Alejandra han vingut a fer-nos una xerrada sobre els nens i nenes amb pèrdua auditiva. Ens han ensenyat els aparells que duen a les orelles i què fer perquè ens escoltin millor. A més, han portat uns ninos que també els duien! 

- La vaca Paca, aquest mes, ha marxat amb el Ziyad, la Seidy i l'Haroun. S'ho han passat súper bé!

- Hem conegut al Piet Mondrian, un pintor d'allò més interessant! Pinta formes geomètriques, com el quadrat o el rectangle, fent servir el groc, el vermell, el blau, el negre i el blanc. Ens ha cridat l'atenció que duia ulleres rodones i un bigoti. Nosaltres ens hem convertit en ell fabricant unes ulleres i pintant quadres com els seus.

- També hem tingut molts aniversaris, tres en concret: el del Mateo C, el Biel i la Lola. Els hem felicitat i cantat la cançó. Oi que els hi queden bé les corones?

- Un altre dia vam anar al gimnàs a veure una obra de teatre en anglès, "The three little pigs". Ens ha agradat molt!

- Hem acabat el mes amb la Festa Major de Cornellà! Hem parlat i treballat sobre totes les activitats i personatges que ens trobaríem pel carrer, hem fet tallers amb famílies, hem fabricat les nostres pròpies carioques, hem fet una mostra musical amb totes les classes y hem decorat el passadís amb banderoles de coloraines. Un munt de coses!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada