dimarts, 7 de maig del 2024

LES VAQUES A L'ABRIL


Hola famílies! Aquest mes d'abril ha estat ple d'aventures i hem après moltes cosetes noves. Si voleu veure les fotos feu click AQUÍ.

- La vaca Paca ha marxat a casa del Mateo C, del Derek, de l'Ada i de l'Izan. 

- Hem pintat un ou de pasqua amb xocolata i després, amb els nostres dits, hem repassat les sanefes. Ha sigut irresistible no llepar-se els dits, estava boníssima i feia molt bona olor!

- Hem anat a la granja de "Les Tanques" a Viladecans. Teniu les fotos una mica més avall. Va ser molt divertit i vam aprendre moltes curiositats sobre els diferents animals. 

- Ens hem ficat a la pell dels personatges de la llegenda de Sant Jordi, representat tot allò que els hi passava. Som uns actors i actrius de conte!

- Els nens i nenes d'I5 han marxat de colònies i ens hem acomiadat d'ells al vestíbul. 

- El dia 23 d'abril, ha sigut Sant Jordi i tota la setmana ha estat plena d'activitats relacionades amb aquesta festa.

- Ens hem convertit en artistes i hem pintat unes roses i unes senyeres per presentar-les al concurs dels Jocs Florals.

- Ens han explicat la llegenda de Sant Jordi amb titelles i diferents contes. No sempre el drac es dolent i tampoc sempre l'heroi és Sant Jordi, hem conegut a Santa Jordina, que també és molt valenta. 

- Hem fet un intercanvi de contes amb la resta de cursos del cicle d'infantil. Quins contes més interessants que ens hem explicat els uns als altres!

- Els nens i nenes d'I4 han creat un "photocall" d'un drac i ens hem pogut fer fotos imaginant-nos que som els personatges de la llegenda. 

- Les mestres ens han fet un teatre amb una versió de la llegenda molt divertida i ens han lliurat el premi del concurs als guanyadors i guanyadores. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada