diumenge, 12 de febrer del 2023

EI5A "UN PRIMER TRIMESTRE PLE D'EXPERIÈNCIES I AVENTURES"

SETEMBRE 


Tornem a l'escola de nou!! Un nou curs comença ple d'il·lusions i amb moltes ganes d'aprendre. Ara ja som els grans d'infantil i durant aquest mes de setembre hem fet moltes coses que podreu veure a l' enllaç adjunt.  Hem escollit els nostre càrrecs, presentat i explicat les nostres vacances a partir d'objectes preferits que hem posat al nostre racó d'estiu, repassat conceptes del curs passat ( vocals, fig. geomètriques, numeració, etc...), hem elaborat un preciós mural de l'estiu ple de detalls, peixos i més animals. S'ha iniciat la Tardor i amb ella hem treballat l'entorn i el conte de l'esquirol feliç. 

Hem celebrat els aniversaris de Carlota, Lucas, Eimy i Azahara. Mireu aquí les fotos!

Gaudiu de totes les fotos i vídeos clicant AQUÍ!!


OCTUBRE 


L'octubre ha estat un mes ple d'emocions on hem treballat la Tardor a partir de l'entorn, els fruits, les festes, sortides i molt més.  Mireu tot el que hem fet clicant aquí!!

Hem treballat molts conceptes a partir dels nostre RACONS. Mireu AQUÍ!

Vam fer una la sortida i taller " MENJA, ACTUA, IMPACTA"  on ens ho vam passar genial. Mireu les fotos AQUÍ!!

També vam gaudir d'un espectacle fantàstic de Pallassos. Mireu que divertit va ser AQUÍ!!   Però nosaltres també vam ser protagonistes i vam jugar a ser per un dia pallassos, mireu que guap@s estàvem  AQUÍ!!

El TASTET DE FRUITS DE LA TARDOR va ser un moment d'aprendre a compartir no només textures i sabors, sinó a assaborir situacions en equip molt gratificants. Mireu què bé que s'ho vam passar AQUÍ!!

Vam fer una activitat divertida i molt dinàmica que la Senyora Castanyera ens va proposar i vam aconseguir resoldre i passar-ho genial. Mireu les fotografies de la GINCANA CASTANYERA AQUÍ!!

Vam celebrar la FESTA DE LA CASTANYADA. Mireu les fotos AQUI!

Aquest mes d'octubre vam celebrar l'aniversari de la LOLA. Mireu les fotos AQUÍ!!


NOVEMBRE 


Aquest mes de Novembre hem treballat la Tardor a partir del racó de la Botiga, hem comprat i venut fruits d'aquesta estació, hem après a pagar, sumant i comptant amb euros especials. Hem fet tot tipus d'activitats, hem fet les nostres banderoles, composicions fantàstiques amb fulles, hem après a diferenciar els fruits de la tardor que existeixen, hem fet activitats plàstiques (mandales, aquarel·les, trencaclosques de la castanyera, endevinalles amb ditades, un súper cargol i moltes coses més).  A partir d'un joc hem treballat en grup i per parelles la quantitat del número 7. Mitjançant els racons hem jugat al bingo, dominó, memori i vocabulari de la tardor. Hem realitzat el taller del TRAM i tot això i moltes més coses les podeu veure a les fotografies i vídeos clicant AQUI!!

Vam celebrar els aniversaris de Pol i George. Mireu les fotografies AQUÍ!


DESEMBRE


Un mes ple de màgia i il·lusió, on els petits desitjos poden arribar a fer-se realitat i on els dies estan plens d'alegria, amor i felicitat.  Al mes de desembre vam trobar monedes de xocolata als nostres mitjons, vam preparar postals de felicitacions, poemes nadalencs i cançons de l'hivern. Vam compartir amb padrins, pares i companys/es moments dolços i emocionants. A l'aula vam aprendre jugant a preparar i gaudir d'un bons sopar de Nadal i vam assajar fins al final, la nostra representació a la festa per arribar a fer-ho com ho vam fer...GENIAL. Podeu veure totes les fotografies d'aquest fantàstic mes clicant  AQUÍ!!







     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada