dijous, 10 de novembre del 2022

EI4 - B A L'OCTUBRE

Els infants de la classe dels cors hem gaudit molt de l'octubre!

Hem continuat treballant les rutines d'aula, els racons de mates i lectoescriptura, els ambients, la música, la psicomotricitat... 

Hem treballat moltes coses sobre la tardor: el vocabulari, el temps, seriacions, els mesos de l'any... fins i tot vam crear el nostre racó de la tardor.

Ens agrada molt aprendre la dita del mes i quan ja ens l'hem après alguns nens i nenes volen gravar-SE perquè ho veieu!

Hem començat a treballar el projecte dels bebès i estem aprenent moltes coses!

També hem celebrat la castanyada a l'escola! Al matí vam fer l'esmorzar de tardor i va guanyar el raïm!! A la tarda va venir la senyora castanyera i en Tomeu a veure les nostra dansa de "la castanyera rockera" i després vam menjar castanyes!

Estem llegint molts contes relacionats amb l'eix transversal de l'escola! Aquest mes hem treballat les nostres emocions amb la maleta viatgera de la biblioteca. Aquesta maleta té molts contes molt bonics, com contes: Un lleó a dins, Ferotge i Salvatge.

També hem conegut als nostres padrins i padrines! Ja hem jugat amb ells i elles i hem començat a fer jocs de lectoescriptura tots plegats/des. A més, vam fer un dibuix del nostre padrí i padrina!

A més, va venir el pare del Martín, el Manuel, a fer un taller de massatges a l'aula! Ens va agradar molt i hem après diferents tècniques de massatges i recursos per aprendre a relaxar-nos!



Recordeu que en AQUEST ENLLAÇ podeu accedir al padlet d'EI4 per anar veient els contes, les cançons, les dites... que treballem a l'aula.

Podeu veure les LES FOTOS DE L'OCTUBRE AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada