dimarts, 31 de maig del 2022

EI 4B AL MAIG

Hem tingut un mes de maig molt atrafegat ple de sortides(Museu de la Música , MNAC i Biblioteca “Marta Mata”) i també ens han vingut a visitar a l’escolai han fet teatre en english “Pinocchio”

Hem continuat estudiant el cos humà ( esquelet, pulmons, cervell) i fent algunes manualitats i jocs amb les tauletes. Ens agrada molt aquest tema, estem molt interessats ja que hem vist que no només tenim sang dins del nostre cos.I per acabar el cos hem vist com són de llargs els budells del cos humà amb paper higiènic i nosaltres al costat.Medeixen 8 nens/es posats en fila!!! Bé també hem fet un petit experiment amb poma,llimona i una batedora així hem visualitzat com pot funcionar l'aparell digestiu.

També ens va visitar la Tatiana, mare del Dylan, i ens va preparar una feineta molt bonica relacionada amb l’Eix i vam veure els països dels nens i nenes de la classe i d’altres llocs de món. Moltes gràcies Tatiana!!!

A més a més hem canviat d’ambients i amb la Bàrbara fem l’ambient de psicomotricitat i amb la Carme fem l’ambient de les matemàtiques ple de jocs manipulatius (màquina de sumar, puzles, seriacions amb ampolles, construccions de dibuixos amb les figures geomètriques, jocs de quantitats, jocs de lògica online...)

Una altra coseta que hem fet és visitar el nostre arbre El nesprer i agafar les nespres que tenia per després berenar. Estàvem molt bons, però alguns de nosaltres vam preferir les galetes maria...

I per últim hem tingut un munt d’aniversaris: Eman, Rita, Mircea i Dylan han fet 5 anys. Moltes Felicitats a totes i tots!!!

Si voleu veure i descarregar-vos fotos Cliqueu AQUÍ





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada