dimecres, 17 de novembre del 2021

CONTINUEM JUGANT I APRENENT P3-B

 

HOLA FAMÍLIES!!

DURANT AQUESTES SETMANES HEM FET MOLTES COSETES:

Hem jugat amb les rampes, els números i el compteig amb la Maribel a la tarda de racons! A més, ens va regalar els nostres noms per tenir-los a la classe! També, alguns nens i nenes hem ajudat a la Maribel a regar les plantes de l'escola.

Hem explicat el conte de l'Elmer amb alguns companys i companyes de classe i hem conegut el conte del monstre de colors. Amb aquests contes hem après una miqueta més sobre els nostres sentiments i emocions i sobre com gestionar-les! 

Hem continuat treballant la tardor fent mandales, seriacions, classificant elements, utilitzant els sentits per olorar, escoltar, tocar... 

També vam conèixer el conte del gegant de guix i les parts de la cara i el cos! Vam jugar a posar i treure les parts del cos i vam crear el nostre propi gegant de guix! I ens vam dibuixar a nosaltres mateixos!!!

Una vegada que va passar la festa de la castanyada vam fer la nostra paperina amb trossets de paper de periòdic! Ens va agradar molt! :)

També vam gaudir molt a tarda fent jocs amb les tablets i dibuixant a la nostra família de botons a la PDI. Ens ho vam passar genial :)

Estem desitjant compartir més moments amb tots i totes! Ens agrada molt l'escola!!!

Per veure les fotos d'aquestes setmanes cliqueu AQUÍ



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada