dilluns, 18 d’octubre del 2021

P3B LES PRIMERES SETMANES A L'ESCOLA

 

Aquestes primeres setmanes d'escola hem fet moltes coses! 

Primer de tot, ens hem continuat coneixent, adaptant-nos a l'escola i a les rutines, als nous amics i amigues i a tots els docents que entren a la nostra classe.

Hem començat, també, les classes d'anglès i música amb la Marina i l'Elisenda i el racons amb l'Ana i la Maribel.

També, hem continuat experimentant, olorant, jugant... amb tots els elements de la tardor que ens heu portat entre tots i totes i ens han servit per crear el nostre racó de la tardor a l'aula, a més hem fet un mandala de la tardor amb plastilina!

A la vegada hem començat a treballar alguns conceptes matemàtics com la relació quantitat-grafia, la seriació, el grafisme dels números... i ho hem fet amb diversos materials, sempre de manera globalitzada.

També us volem explicar que hem realitzat activitats d'experimentació que ens agraden molt, com jugar amb la farina, l'arròs, els cigrons, les llenties... i hem sortit a l'hort a fer d'investigadors/es amb les lupes!

A més, hem explicat el conte de la Castanyera i el conte del Gegant del Castanyer, fins i tot l'hem representat fent teatre a l'aula i hem continuat gaudint molt a les classes de psico!

Per últim però no menys important, vam celebrar l'aniversari del Dani! Vam fer una festa amb música i ball i vam bufar les espelmes del nostre pastís de joguina!


Us d'eixem l'enllaç amb totes les fotografies AQUÍ


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada