dijous, 10 de juny del 2021

P3B El mes de maig

Hola famílies!

Ha estat un mes de maig genial!

A més de la sortida a la granja que va ser una experiència fantàstica per tots, hem continuat coneixent la natura del nostre entorn amb el taller "Toc-Toc qui sóc?" que vam fer a l'escola. 

Aquest taller consistia en identificar les característiques principals de cada grup de faunístic de manera participativa. Després, entre tots construir una ciutat amb elements de tela i altres textures sobre una tela gran. I col·locar entre tots les imatges dels diferents animals en l’habitat on viuen, així vam veure que ben a prop tenim animals! A partir d'això vam reflexionar sobre com podem cuidar el nostre entorn i per tant el nostre planeta: què passa si gastem molta aigua i s’asseca el riu? Què passa si hi ha un incendi? Què passa si desapareixen els camps de cultiu?

També hem posat en marxa la nostra creativitat en l'ambient artístic que hem realitzat durant algunes setmanes.

Hem celebrat els aniversaris de la Rita, el Mircea, el Dylan, la Maria i la Eman, ens encanta preparar les corones pels "cumpleañeros/as" i després fer la festeta ballant i cantant. La cançó del "Drac Qüí" s'ha convertit en la preferida pels aniversaris. 

I com sempre, hem continuat gaudint molt de les propostes a l'entrada relaxada del matí, amb els racons de matemàtiques i de llengua...

Estem a punt d'acabar aquest curs, però estem aprofitant al màxim les últimes setmanes per acabar-lo ple de joc i moments enriquidors!

Aquí us deixem els diferents enllaços on podreu veure en fotos una mostra d'algunes de les activitats que fem a l'escola.






Recta final famílies! 
Petons moooooolt grans! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada