diumenge, 2 de maig del 2021

P3B A L'ABRIL

Hola famílies!

Durant aquest mes d'abril ja us hem fet una altra publicació relacionada amb la setmana cultural i Sant Jordi, però a més d'això hem fet altres activitats.

- Hem engegat un nou projecte que ens està encantant i que es diu: "La Maleta de les lletres"

Aquesta maleta arriba a la classe per sorpresa i sempre ens porta moltes coses amagades. Quan descobrim el que hi ha trobem: objectes, imatges i el noms d'alguns companys/es de la classe. Ens encanta anar esbrinant de que es tracta i jugant a buscar que tenen en comú. Amb aquesta maleta comencem a descobrir les lletres dels nostres noms, la lletra inicial o que estigui inclosa dins del nom, i a més coneixem altres paraules que també la tenen. Fem discriminació de sons, treballem la composició de les paraules, piquem mans per saber quantes picades tenen (comptem síl·labes), mirem si són llargues o curtes...com veieu dona moltes opcions per iniciar-nos en el món de les paraules i les lletres. 

Ens encanta quan arribem a la classe al matí i ens la trobem, és molta l'emoció i les ganes per saber què hi ha dins! AQUÍ us deixem les imatges de les primeres maletes que han arribat a l'aula.

- Continuem amb les propostes al matí quan arribem a l'aula i sempre ens encanten. És una manera de començar el dia contents i jugant mentres posem en pràctica moltes habilitats. AQUÍ podreu veure algunes imatges.

- Ens hem engrescat molt amb l'ambient de psicomotricitat a l'exterior que fem per les tardes i amb un altre tipus de material gaudim molt descobrim totes les possibilitats del nostre cos. AQUÍ podeu veure que bé ens ho passem!

- Per últim us deixem amb un recull de diferents activitats que hem fet a les sessions de plàstica. Ens encanta la pintura i ens ho passem pipa! AQUÍ ho podeu veure. 

Esperem que gaudiu molt mirant les fotos i que les rebeu amb tot l'amor amb les que estan fetes. Recordeu que només són una mostra de tot el que fem a l'escola per apropar-nos una miqueta més a través d'aquesta finestra. 

UNA ABRAÇADA MOLT FORTA!

Els cors roses



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada