dissabte, 6 de març del 2021

EL FEBRER A P3B

HOLA FAMÍLIES!

Durant aquest mes de febrer hem tingut molta festa! Entre el carnaval i les festes d'aniversari hem fet molta gresca! L'Ian, en Pere, Levin, Kiyan i Sergio ja tenen 4 anys! (Clickeu sobre els noms per veure algunes fotos)


Però no tot ha sigut festa, també hem continuat treballant vocabulari d'hivern, hem fet creacions artístiques relacionades amb aquesta estació, hem conegut nous contes...

Al matí, quan arribem a l'escola, hem pogut gaudir amb noves propostes. Així ajudem al nostre cap i cos a que comenci el dia amb energia tot jugant! PROPOSTES ENTRADA AL MATÍ

Durant aquest mes hem continuat experimentant i creant a l'AMBIENT  CIENTÍFIC. Ens ha encantat poder manipular, fer trasvassaments, jugar amb els minimons, tota una vivència on hem posat en marxa els 5 sentits!

Als RACONS DE LLENGUA , entre d'altres coses, podeu veure a les fotos que hem jugat a un bingo i estem començant a identificar i escriure les lletres del nostre nom. Ho passem genial!

I com a novetat aquest mes hem incorporat a les rutines del matí el càrrec del temps. Cada setmana dos persones són els/les encarregats/des. Primer s'apropen a la finestra per mirar quin dia fa, mentres la resta cantem la cançó de... "pastoret d'on véns, de la muntanya, de la muntanya..." (Aquí podeu veure la cançó). 

Després s'apropen a la rotllana i els hi preguntem:

- Pastorets, quin dia fa avui?

- Ells diuen: avui fa...

A continuació busquen el pot amb la imatge que correspon, fiquen una boleta i dibuixen al cartell un núvol, un sol, pluja, etc.

Al cap d'una o dues setmanes, fem el recompte dels dies que hem mirat el temps i així podem saber quants dies ha fet sol, quants  ha estat nuvolat, quants ha plogut o quants ha fet tempesta. 

Com podeu veure amb aquest càrrec treballem molts aspectes a nivell de llenguatge: conversa, construcció de frases, vocabulari meteorològic i a nivell matemàtic com: comptatge, classificació, grafia dels nombres...i fIns i tot estadística!

Ens agrada molt fer-ho i participem molt, podeu veure les fotos fent click a l'enllaç:  CÀRREC DEL TEMPS

ESPEREM QUE US AGRADI AQUEST TASTEIG D'ALGUNES DE LES ACTIVITATS QUE FEM DURANT LA SETMANA, I QUE POC A POC ENS AJUDEN A ANAR CREIXENT EN TOTS ELS SENTITS!

ENS VEIEM AVIAT FAMíLIES!  

ELS CORS ROSES!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada