dilluns, 21 de desembre de 2020

EL MES DE DESEMBRE A P5 A

 EL MES MÉS MÀGIC:


DURANT EL MES DE DESEMBRE HEM JUGAT A FER EL DINAR DE NADAL. HEM AJUDAT A ANAR A COMPRAR AL MERCAT ALS AVIS DEL NOSTRE CONTE, LA NEUS I EL SECUNDINO. HEM FET L'AMBIENT DE JOCS DE REPRESENTACIÓ (EL DINAR DE NADAL A LA CUINA, AL MERCAT, A LA TAULA O AL RESTAURANT)

EL QUE MÉS ENS HA AGRADAT ÉS EL CALENDARI D'ADVENT AMB ELS MITJONS MÀGICS. HA ESTAT MOLT DIVERTIT.

LA FADA ONDINA ENS HA VISITAT TELEMÀTICAMENT I ENS HA DEIXAT EL CONTE DE LA NIT DE REIS, L'ELEMENT MÀGIC, EL PERGAMÍ I LA BOLA DE L'ARBRE DELS DESITJOS. AQUEST ANY EL DESIG MAJORITARI DELS NOSTRES PETITS-ES ÉS QUE MARXI EL CORONAVIRUS I QUE LA NOSTRA FAMÍLIA ES PUGUI TROBAR I ABRAÇAR. HA ESTAT MOLT EMOTIU EL MOMENT EN EL QUE TOTS EL VOSTRES FILLS I FILLES PARLAVEN D'AQUESTA MANERA. TAMBÉ HEM PREPARAT LA CARTA ALS REIS I HEM FET LA TORRE DE LA MIRANDA I EL POBLAT ÀRAB AMB MARERIAL RECICLAT.

HA ARRIBAT EL TIÓ A LA NOSTRA CLASSE, ÉS PETIT, PETIT, TAN PETIT COM UN TAP. HEM TINGUT MOLTA CURA D'ELL. LI HEM DONAT MENJAR, HA ESTAT AL COTAT DE L'ESTUFA ENTRE ELS CONTES DE NADAL, HA ESTAT MOLT CONTENT AMB NOSALTRES. VALENTINA HA PORTAT DE VISITA EL SEU TIÓ, HA ESTAT DIVERTIT. POC A POC HA ANAT CREIXENT I FINALMENT ENS HA CAGAT MOLTS REGALS AMB L'AJUDA DE LA SEVA MARE, QUE TAMBÉ EL CUIDAVA MOLT.

GRÀCIES TIÓ! GRACIÈS TIONA!

TAMBÉ HEM FET FESTA TELEMÀTICA AMB ELS NOSTRES PADRINS, ENS HAN REGALAT UNA POSTAL I HEM BALLAT "TELEMÀTICAMENT" PLEGATS, ELS TROBEM A FALTAR.

PLANETA VERD: LA NOSTRA MONGETERA S'HA FET MOLT GRAN I HEM ANAT A L'HORT A PLANTAR-LA.

TAMBÉ HA ARRIBAT UNA COMPANYA NOVA QUE ES DIU MAITE. BENVINGUDA MAITE.

I COM QUE EL QUE ENS AGRADA ÉS EL CINEMA D'ANIMACIÓ HEM CONTINUAT FENT LES NOSTRES PETITES CREACIONS.

HA ESTAT UN MÉS AMB MOLTES CANÇONS DE NADAL. AQUÍ US LES DEIXEM.

QUE TINGUEU UNES FESTES PLENES L'ALEGRIA I FELICITAT. AQUÍ VA LA NOSTRA FELICITACIÓ I LES DIFERENTS ACTIVITATS QUE PODEU VEURE I DESCARREGAR CLICANT A SOBRE:


FELICITACIÓ DE NADAL

DESEMBRE

SNOWFLAKE

ANGLÈS

MERCAT

CANÇONS:

ÉS NADAL A ANDORRA/ L'ARENY

SNOWFLAKE

LES JOGUINES

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada