divendres, 21 de juny de 2019

LA SETMANA DE CLOENDA "ARENY PLANETA VERD"

DIJOUS 20, ÚLTIM DIA DE CLASSE. COMIAT EMOTIU DELS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES DE 6è. NOSALTRES, ELS MÉS PETITS DE P 3, ELS HI HEM FET UN REGALET, SEMPRE ESTARAN AL NOSTRE COR.
DESPRÉS LA REMULLADA I LA FRUITA D'ESTIU.
UN DIA COMPLERT.
QUE TINGUEU UN MOLT BON ESTIU  I GRÀCIES A TOTS I TOTES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ.

FOTOS DE LA SETMANA AQUÍ
AVUI DIMECRES HEM COMPARTIT AMB VOSALTRES UN GRAN DIA. LA BOTIGA VERDA PER FER UN MÓN SOSTENIBLE, L'ESMORZAR DE PAGÈS EL BALL RODÓ DE LA CATERINETA, EN DEFINITIVA UNA GRAN FESTA ON TOTS HEM POGUT PARTICIPAR.
I PER AQUELLS QUE LA FEINA NO ELS HA PERMÈS AQUÍ TENIU UN TASTET ON ES TROBEN TOTES LES ACTIVITATS D'AVUI I DE TOTA LA SETMANA.
TAMBÉ HEM POGUT PRESENTAR LA CANÇÓ DE LA XESCO, XARXA D'ESCOLES PER LA SOSTENIBILITAT DE CORNELLÀ DE LA QUE FORMEM PART.

CANÇÓ DE LA XESCO AQUÍ
AVUI DIMARTS 18 HEM CONTINUAT FENT ELS TALLERS I ENS HEM MENJAT EL PASTÍS, ESTAVA MOLT BO. TAMBÉ HEM BALLAT EL BALL RODÓ DE LA CATERINETA. FINALMENT HEM PORTAT AL GIMNÀS LES NOSTRES FEINETES. TOT ESTÀ PREPARAT PER DEMÀ, JA HO VEUREU.AVUI DILLUNS 17 DE JUNY A P3 HEM FET UN PASTÍS. ENS HAN AJUDAT ELS NOSTRES COMPANYS DE 6è
DEMÀ JA TENIM L'ESMOZAR PREPARAT. DESPRÉS HEM COMENÇAT A FER COLLARETS. DEMÀ CONTINUEM.

MÉS FOTOS AQUÍ
Una de les finalitats més importants d'aquesta setmana és arribar a conscienciar-nos de  la importància de cuidar el planeta. TOTS ESTEM IMPLICATS.

                                                                                                                                                Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada