dimarts, 18 de desembre del 2018

P4-A OBSERVEM ANIMALS DEL MAR




P4-A OBSERVEM ANIMALS DEL MAR
Fa uns dies, a la classe, vam parlar de com podríem observar alguns animalets del mar per saber com són. Ja hem vist molts vídeos i fotografies, sobre tot a l’ordinador, però ens agradaria veure’ls d’aprop, saber quin color tenen, quina olor fa, quin tacte... I un dia vam tenir una sorpresa!
Les mestres van portar diferents animals del mar: un peix, crancs, llamàntols,  musclos, un calamar molt gran, cargols de mar, navalles i una mena de gambes gegants i molt vermelles...
Hem observat i tocat tots aquests animals tan divertits i estranys, alguns tenen pinces, uns ulls molt rodons i negres;  altres tenen closca i s’amaguen a dintre per protegir-se; les mestres ens han dit que alguns tenen l’esquelet per fora! I que per això són durs... En canvi, el peix té l’esquelet a dintre i per fora és tou. Quan vam tocar el calamar, quina sorpresa! Ens van començar a quedar els dits negres!! Vam descobrir que amagava un saquet amb tinta negre i li va sortir molta... També ens hem adonat que tots aquests animals fan una olor molt forta!! Al final de l’activitat, vam haver d’obrir les finestres una bona estona... Quantes descobertes hem fet! 
Si voleu veure les fotos, clikeu aquí



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada